Notícies i recursos

Sabadell Atenció Jove descentralitza les seves assessories

Sota el nom El SAJ s’apropa, apropa’t al SAJ, el servei ha descentralitzat les seves assessories de salut, treball i psicologia, entre d’altres, amb la idea d’arribar a un major públic. Marta Farrés, regidora de Joventut, va explicar ahir en què consistirà la campanya: "No esperarem que els joves ens vinguin a buscar al Vapor Codina, on es troba el servei, sinó que serem actius i ens aproparem nosaltres".

En aquest sentit, hi haurà tres línies d’actuació. D’una banda, cada assessoria organitzarà xerrades gratuïtes als Centres Cívics i Casals de Joves de la ciutat per prendre influència. Una de les primeres en posar-se en marxa serà la de treball, la més demandada pel col·lectiu.

La segona línia d’actuació tindrà com a objectiu donar a conéixer els equipaments amb què compten els joves de la ciutat, com el Molí de Sant Oleguer, que aviat es convertirà en alberg juvenil.

L’última línia tindrà per títol El jove opina i neix amb la idea de copsar l’opinió dels joves en relació al servei i les millores que s’hi podrien introduir.