Notícies i recursos

La participació juvenil a Catalunya, un treball per posar al dia als 30 anys del CNJC

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), s’adreça a la xarxa d’associacions juvenils de Catalunya per demanar la col·laboració en l’estudi sobre les Estratègies pel foment de l’associacionisme i la participació a Catalunya.

En el marc de la celebració del 30è aniversari i per tal d’assolir un dels seus principals objectius, el foment de la participació promoguda en el sí del moviment associatiu, el CNJC vol posar al dia i recollir el conjunt d’iniciatives que els diferents agents que treballen amb joves tenen en marxa amb l’objectiu de fomentar la participació, sigui de base associativa o no. Així doncs, es pretén recollir el màxim nombre d’experiències possibles en un mateix document i així prendre el pols a la situació d’aquest tipus de projectes al conjunt de municipis del país.

Si voleu més informació sobre la recerca i per posar-vos en contacte per fer saber la vostra proposta / experiència cliqueu aquest enllaç.

També us recordem de que en motiu dels 30è aniversari el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya organitza un concert aquest divendres 3 d’abril, al recentment estrenat Espai Jove Gràcia.

Hi actuaran els grups Dijous Paella, La Carrau i Cayena.
El preu de l’entrada a guixeta és de 7€.

 

+ informació