Notícies i recursos

Resum dels continguts de la primera trobada de les i els professionals de les polítiques de joventut

 

Des de l’AcPpJ volem deixar clar que el document el·laborat és només un resum dels continguts tractats a les trobades simultànies i de les propostes, reflexions i suggerències, gràcies a la participació de les i els 29 professionals de les polítiques de joventut que varen assistir en aquesta primera trobada. No es tracta d’un text consensuat per totes i tots i aquest mescla impressions des de Reus, Barcelona i Lleida, els llocs on es va celebrar aquesta primera trobada. El document es divideix en quatre blocs:

 

  • Escassa dotació de recursos per a uns objectius inassumibles. Articulació i gestió de les polítiques de joventut

  • Com ens coneixen els/les joves? I, arriben les polítiques de Joventut a tots/totes els/les joves?

  • Convé millorar del discurs a favor les polítiques de joventut

  • El col·lectiu professional avui i potencialitats

 

Des de l’AcPpJ en fem una bona valoració de la qualitat de les trobades, ja que van generar una gran participació i de nivell entre els/les assistents, amb nombrosos arguments, suggerències i propostes a tenir en compte.

 

Document-resum dels continguts de la primera trobada de les i els professionals de les polítiques de joventut

 

A través d’aquest enllaç també podeu llegir un recull de piulades que es van generar abans, durant i després de les trobades gràcies a l’etiqueta  #joventutpro.

 

 

 

La propera trobada es celebrarà el 21 de març a les 20h, i de moment tenim ja confirmat l’Espai Jove Garcilaso de la ciutat de Barcelona. Si voleu celebrar la trobada aquell dia al vostre municipi, poseu-vos en contacte amb l’AcPpJ: no cal ser soci/a per fer-ho!

Més informació sobre la Primera i les trobades de professionals de les polítiques de joventut