Notícies i recursos

Recuperem les trobades birreres!

Recuperem les trobades birreres! Reserveu-vos el 12 de juliol a les 20:30 a l’Espai Jove la Fontana (C/Gran de Gràcia 190, Barcelona) perquè ens trobarem per parlar de la nostra situació laboral i entre tots i totes treballarem per aconseguir dignificar-la!
Venim d’una situació força complicada i precària, degut a la crisi econòmica i a les retallades que hi hagut en tot l’àmbit social. I en els últims temps, malgrat que pugui haver començat a millorar una mica l’economia, els pressupostos destinats a joventut segueixen sent igual de limitats. En el nostre àmbit, les polítiques de joventut ja estan força consolidades, però encara se segueixen aplicant de forma molt desigual segons el territori, ja siguin per exemple enfocaments metodològics, línies d’actuació i sobretot recursos. Volem veure’ns per discutir sobre quina és la nostra condició laboral, si la nostra plaça té un sou, categoria laboral, tasques assignades i/o perfil coherents.
Hem creat una llista de correu per comunicar-nos i debatre online sobre aquest temàtica, si vols que t’afegim pots escriure’ns a .