Notícies i recursos

Quarta edició del Premi Culturama a la Innovació Social en Joventut

Premi Culturama 4a edicióSeguint amb la línia de la tercera edició, aquesta convocatòria continua sent oberta a tot el territori nacional i, enguany, es premiaran aquelles propostes que basen el seu desenvolupament en la cultura i l’art contemporani com a motor de canvi social.
Fins al 29 de juliol de 2016, qualsevol associació o col·lectiu sense ànim de lucre, però també persones que desenvolupen activitats per a joves dins l’Estat Espanyol, podran presentar-s’hi.
A la convocatòria es cerquen especialment aquells projectes que vinculen les estratègies artístiques amb l’àmbit juvenil per a impulsar noves perspectives de construcció de coneixement i enfortiment de la ciutadania activa i implicada.
L’experiència guanyadora obtindrà un premi de 800€ i un guardó. Els altres premis seran en forma d’accèssits als quals se’ls editarà també la seva experiència al llibre de pràctiques innovadores en matèria de joventut que serà publicat en format digital i enllaçat des de cadascuna de les planes web de les entitats col·laboradores en l’edició del premi. I en una edició impresa, que serà distribuïda a totes Regidories de Joventut dels ajuntaments de la província de València, a tots els Centres d’informació Juvenil de les províncies d’Alacant i Castelló i a una selecció de 20 facultats d’art del Territori Espanyol.
En aquesta quarta edició, el premi compta amb la col·laboració de l’IVAJ-Generalitat Jove, la Diputació provincial de València, la Universitat de València, el Consorci Xarxa Joves.net, el CJCV-Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana i la Universitat Politècnica de València. El jurat estarà format per un/a representant d’aquests col·laboradors més un membre de Culturama S.L.
Des de l’AcPpJ us animem a participar-hi!
Més informació i bases
Culturama SL Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana
Culturama SL és una empresa amb una trajectòria de 20 anys en el sector sociocultural. Amb motiu del 15 aniversari de la fundació de l’empresa, i coincidint amb l’inici de l’Any Internacional de la Joventut (2010), varen organitzar la primera edició del premi sobre pràctiques innovadores en matèria de joventut, que va donar com a fruit, el primer “Llibre blanc de pràctiques innovadores en matèria de joventut”.