Notícies i recursos

Detecta, descobreix, analitza i apodera’t amb bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

Bones pràctiques!Des de la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut impulsat des de l’AcPpJ es busquen curiosos i curioses del treball en joves amb ganes de participar en un projecte enriquidor a nivell professional, en contacte amb dinamitzadores, informadors, tècnics i tècniques de joventut d’arreu de Catalunya que impulsen, dinamitzen i gestionen propostes d’interès pel treball en joves. Maneres de fer-ho:
Antenes i detectors/es: coneixeu propostes que crèieu que són interessants pel treball amb joves? Sabeu d’aquella bona pràctica que no es coneix i que pot aportar un valor afegit als objectius en comú de les treballadores i els treballadors de l’àmbit de la joventut? Esteu al dia d’accions i activitats d’èxit o d’interès per a les persones joves? Participa al projecte, ets una referència al teu territori de propostes que poden ajudar a créixer i millorar l’àmbit del treball en joves.
Membres del Consell Avaluador: cerquem sòcies o socis amb una experiència mínima de dos anys de treball professional en joventut que participin en construir, contrastar i revisar els criteris tècnics i normatives en què es fonamenta el funcionament de la plataforma. Avaluïn els projectes de bones pràctiques proposats, seleccionin aquells que finalment s’incorporaran a la Plataforma…
Contacteu amb la coordinació del projecte i informeu-vos a l’AcPpJ trucant al 934 240 881 o enviant un correu a . D’una o altra manera, es cerquen professionals amb ganes de participar, contribuir i millorar un projecte amb moltes possibilitats i que actualment conté diverses accions com les jornades de bones pràctiques, on la trobada i el debat entre professionals juguen un paper clau en eixamplar el coneixement del treball en joves.
Plataforma de bones pràctiques
La plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut va nàixer el 2013 amb la intenció i propòsit de ser una eina col·laborativa per fer xarxa a favor dels professionals de joventut. Que el projecte sigui d’interès, útil i compartit entre professionals. Es busquen, s’observen, s’analitzen, es trien i s’expliquen propostes d’intervenció que poden actuar com a referents positius pel sector. El seu contingut, funcionament i característiques, obren el debat a les jornades de bones pràctiques anuals arreu de Catalunya.