Notícies i recursos

Professionals de Joventut de Catalunya participen a Berlín en una formació sobre innovacions democràtiques i participació juvenil

El cap de setmana del 24 al 26 de febrer va tenir lloc a Berlín, una formació per a professionals de joventut en què es van tractar els temes de les innovacions democràtiques i la participació juvenil.

Aquesta formació, emmarcada en el projecte europeu “Democratic Innovation in Youth Work”, va ser organitzada per l’entitat alemanya Citizens For Europe (DE), amb la col·laboració de l’ACPJ, Center for Citizenship Education (PL), i DeGeDe (DE), i va comptar amb la participació de 12 professionals de joventut de Catalunya, Alemanya i Polònia.

Durant la formació es van presentar els vídeos realitzats en el marc del projecte, i la guia amb activitats per a treballar el tema de les innovacions democràtiques i la participació ciutadana amb joves. A més, els tres dies de convivència van afavorir un espai per a la reflexió, i l’intercanvi d’experiències i coneixement entre els participants.

Aviat, el consorci del projecte farà pública la guia d’activitats traduïda al català i al castellà, per posar-la a l’abast de tots els professionals de joventut del territori. A través de la implementació d’activitats com aquesta, l’ACPJ continua treballant per a dotar als professionals de joventut de formació i eines per a dur a terme la seva feina, a la vegada que crea xarxes de solidaritat entre professionals de joventut d’arreu d’Europa.