Notícies i recursos

One Step Beyond Against Unemployment

Divendres 26 de setembre es presentaran a Barcelona fins a 11 bones pràctiques d’arreu d’Europa, sobre ocupació i en lluita contra l’atur juvenil.

 
La jornada, oberta a professionals de l’àmbit de la joventut, s’emmarca dins un seminari que tindrà lloc a Barcelona entre el 24 i el 29 de setembre.
 
Impulsat des de la Direcció d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Barcelonès i 10 organitzacions més d’arreu d’Europa (Turquia, Romania, França, Regne Unit, Itàlia, Eslovàquia, Bulgària…), el seminari pretén ser un espai d’entesa i col·laboració futura entre les entitats i serveis participants per promoure l’ocupabilitat dels joves i lluitar contra l’atur juvenil. El seminari tancarà amb la creació d’un llibre-recull del treball que realitzaran aquestes organitzacions durant els sis dies.

La jornada oberta del divendres 26 de setembre es celebrarà al Centre d´Informació i Assessorament Juvenil (CIAJ) de l´Ajuntament de Barcelona (Carrer Sant Oleguer, 6-8). Per assistir-hi, envieu un correu electrònic a " />

 

Programa de la jornada del 26/9

(la totalitat de la sessió es realitzarà únicament en anglès)

 

El seminari és recolzat pel Programa Erasmus + de la Unió Europea. Des de l’AcPpJ recomanem que no us perdeu la sessió!

+ La imatge/gràfic està extret de la notícia: Europe’s Record Youth Unemployment: The Scariest Graph in the World Just Got Scarier (The Atlantic, 31/5/2013)