Notícies i recursos

Obrim crida per a presentar nous projectes a la plataforma de Bones Pràctiques

Què és la Plataforma de Bones Pràctiques en l’àmbit de joventut?

És una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ), que ja s’ha convertit en un punt de trobada dels i les professionals de joventut i en una eina útil per a la millora dels programes que es desenvolupen arreu del país. Actualment, la plataforma compta amb 37 projectes referents en l’àmbit de joventut.

Com s’avaluen els projectes que es presenten a la crida?

Tots els projectes que es presentin a la crida seran avaluats pels membres del Consell Avaluador de la Plataforma, que actualment està format per 6 persones expertes en polítiques de joventut.

Després de comprovar que els projectes presentats compleixen amb certs requisits mínims, el Consell Avaluador farà la valoració dels projectes a partir dels 12 criteris que teniu especificats al web de la plataforma. 

Què passa si el meu projecte és seleccionat com a Bona Pràctica?

Tots els projectes seleccionats com a Bona Pràctica, passaran a formar part de la plataforma web del projecte. Des de l’ACPJ, no només farem difusió del projecte a través del web i de les nostres xarxes socials, sinó que tots els projectes avaluats com a Bona Pràctica seran presentats en una jornada presencial oberta al públic, on assistiran professionals de joventut d’arreu del territori. 

Les participants del projecte “Girl Zone: espai de sororitat” de l’Ajuntament de Pineda de Mar, projecte seleccionat com a Bona Pràctica 2023, ens expliquen com va ser la seva experiència amb el projecte de Bones Pràctiques.

Com puc per la meva proposta?

Pots fer la teva proposta, fins al 10 de maig, seguint les instruccions que trobaràs en aquest enllaç

Molta sort!