Notícies i recursos

Ja està disponible el recurs de la Jornada de Bones Pràctiques 2023

El 19 de desembre més de 40 persones, entre professionals de joventut, joves i representants de l’administració pública, es van reunir a l’Espai Jove Can Jalpí de Pineda de Mar per a participar en una nova edició de la Jornada de Bones Pràctiques en l’àmbit de joventut.

Durant la jornada, es van presentar els dos últims projectes en entrar a la plataforma

➡️ “Girl Zone: espai de sororitat” de l’Ajuntament de Pineda de Mar

➡️ Programa “Escolta Jove” de la Diputació de Barcelona

A més, Katia Velar, psicòloga clínica especialitzada en benestar emocional, va dinamitzar un espai d’aprenentatge participatiu que portava per títol: “Educació emocional per promoure el benestar en l’adolescència i la joventut: de la consciència emocional a les competències de vida.”

Si no vas poder assistir a l’acte, o vols més informació sobre tot el que es va viure a la jornada, pots consultar el Recurs de la Jornada de Bones Pràctiques 2023. Aquí hi trobaràs informació destacada sobre cadascun dels projectes, links d’interès per a ampliar-ne la informació, i un resum de les idees més rellevants que van sorgir durant la formació. També trobaràs tota la informació sobre els projectes al web de la plataforma.

Recorda que aviat obrirem una nova crida per ampliar els projectes que formen part de la plataforma. Estigues atent a les nostres xarxes socials o consulta el nostre web per a més informació.