Notícies i recursos

Obertes les inscripcions a la jornada Reconeixem-nos 2023

Ja us podeu inscriure a la jornada Reconeixem-nos 2023, que tindrà lloc el dia 28 de setembre del 2023 de 10h a 14h al Casal de joves Queix de Barcelona: C/ de Rocafort, 236.

En aquesta ocasió la jornada porta per títol: “La importància dels lideratges voluntaris als grups juvenils: com connectem a treballadores i voluntàries en projectes juvenils”, i té com a objectiu principal generar espais de coexistència i cooperació entre els lideratges voluntaris i els professionals de joventut. 

Durant la jornada, que serà inaugurada per la Sra. Rut Ribas, directora general de Joventut, i la Sra. Laia Girós, directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, comptarem amb la participació de diferents grups juvenils i professionals que ens explicaran com gestionen la coexistència d’aquestes dues figures. Enguany ens acompanyaran Energy Control, Associació Juvenil Corberenca (AJUC), Irene Fitera: tècnica de Joventut de Corbera, Altaveus de Vilafranca del Penedès, Fundació Marianao, Corresponsals de Vilanova i la Geltrú, Agrupa Jove, Peluquitas de la Trinitat Vella, i Albert Rivas: tècnic de joventut del Ripollès i exmembre de Casals de Joves de Catalunya.

A més, durant la jornada hi haurà espais de participació i debat entre totes les persones assistents. A continuació trobareu l’agenda de la jornada

  • 10h Inscripcions i presentació
  • 10:15h Taula rodona de presentació dels projectes
  • 11:45h Descans i debat mut
  • 12:15h Treball en grups
  • 13h Posada en comú
  • 13:30 Tancament

Les inscripcions són gratuïtes, i les podeu realitzar a través d’aquest enllaç

Us esperem a totes i tots el dia 28 de setembre!