Notícies i recursos

Novetats, imatges i moments de l'AGO de l'AcPpJ 2017

Un any més, a l’Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut hem celebrat la nostra Assemblea General Ordinària. Aquest cop al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) de Barcelona, on vam comptar amb la participació de 12 sòcies i socis presents i 2 vots telemàtics.
Amb un rendiment de comptes exhaustiu, l’actual Junta va presentar el resultat econòmic de l’any anterior i el pressupostat per el present curs, assegurant-se de l’estabilitat financera de l’associació. A més a més, es va fer un repàs de les àrees de treball encarregades a la Junta, on destaca la incidència pública en tot allò que afectés als professionals de joventut, reunint-se amb les autoritats, responsables formatius i altres agents de l’àmbit juvenil, i la signatura de nous convenis amb associacions amigues per potenciar la xarxa de contactes.
Un altre element important són els projectes que es porten a terme per a interès dels professionals de joventut, com són el projecte de Bones Pràctiques, que continua el seu desenvolupament i ampliació pel territori, el nou cens de professionals, amb l’objectiu de conèixer l’estat del sector després de la crisi econòmica, i el treball continu del Be Youth Worker Today (BYWT) per possibilitar-nos més ofertes formatives.
Finalment, s’explica els esforços de l’associació per millorar la comunicació mitjançant l’actualització de la web, canvis en el format del butlletí i una presència més insistent a les xarxes socials. Tot plegat, amb la voluntat de ser més pròxims als nostres socis i sòcies i donar a conèixer la gran tasca dels professionals de joventut.
El balanç econòmic i la memòria d’activitats de 2016 van ser aprovats per unanimitat amb 14 vots favorables. Amb la voluntat de renovar permanentment, per aquest edició es va obrir el vot online, que va ser utilitzat per 2 socis o sòcies. En aquest enllaç podreu trobar la memòria del 2016 i la resta de documentació de l’Assemblea.
Amb la mateixa unanimitat es van aprovar els canvis de la Junta, on s’incorpora la Ruth Dencàs en substitució d’en Carles Vila i en Carles Cunill. Moltes gràcies nois per la feinada feta i sorts i encerts per tu, Ruth!
Val a dir també que enguany a l’Assemblea, com a novetat, les sòcies i els socis presents van poder esmorzar i dinar a càrrec del projecte educador de Cruïlla, Fundació Jovent.
Acta completa de la XIII Assemblea Ordinària de l’AcPpJ
A continuació, us deixem amb alguns moments de l’Assemblea. I en breu, farem pública l’acta completa.