Notícies i recursos

Noves formes de moviment i transformació social

El proper 28 de novembre es celebra a Tarragona una jornada interessant i intensa sobre l’activisme jove.

 

El principal motiu de l’organització d’aquesta jornada, el Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, és el de descobrir i alhora també dignificar, el paper dels joves actius que consideren clau prestar part del seu temps en denunciar i proposar qüestions que afecten especialment tant a ells com al conjunt de la ciutadania i aportar-hi sovint, solucions. Un espai d’anàlisi i reflexió, i també de reacció davant els discursos que propaguen el desinterès i la baixa motivació del col·lectiu jove.

 

La jornada l’inaugura i clausura el Dr.Carles Feixa, on presentarà i desglossarà alguns dels resultats del seu últim estudi i llibre “De la generació @ a la generació #”. També es presentarà l’estudi d’Ana Matallana (Màster Interuniversitari Joventut i Societat), sobre “Perspectives sobre la participació juvenil: cal modificar o incorporar la participació puntual?”

 

Per acabar, hi haurà una taula d’intervenció oberta, amb la participació de diversos joves activistes: Albert Claret, president del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i autor del llibre “Tot el poder als joves!”, Yolanda Domínguez, artista visual de Madrid, Berta Manero i Pau Salvador de l’AEIG Alverna de Tarragona, representants del Sindicat d’Estudiants de Tarragona, Jóvens de les terres de l’ebre i Luís Aguado, activista social media a change.org  

 

Més informació del programa i de la jornada // Inscripcions

 

La Jornada es celebrarà el divendres 28 de novembre de 9 a 14h a l’Espai Jove Kesse (C. Sant Antoni Maria Claret 12-14, Tarragona). Us recomanem l’assistència!