Notícies i recursos

Nova edició del Màster: obertes les preinscripcions!

Són molt bones notícies pel curs 2018/19, tindrem nova edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS), la desena! I ja s’ha iniciat el període de preinscripcions en línia des del web de la Universitat de Girona. 
El MIJS comença renovant la imatge i el curs a l’octubre amb canvis en el contingut formatiu, fruït d’un procés de revisió per introduir modificacions que millorin l’oferta amb l’objectiu d’oferir una especialització avançada en la intervenció amb joves i en les polítiques de joventut i proporcionar formació avançada en recerca i estudis de joventut.
Les classes presencials del MIJS començaran a principis d’octubre de 2018 i finalitzaran al juny de 2019 en horari de divendres a la tarda i dissabtes al matí i es cursaran a la seu de les diferents universitats organitzadores. El curs acabarà al setembre amb la presentació del treball final de màster, amb un total de 60 ECTS.
Aquesta és la 10a edició del MIJS organitzat conjuntament per la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
L’AcPpJ continuarà col·laborant amb el Màster i participant com a membre del seu Consell Assessor. 
Web del Màster amb la preinscripció i el formulari en línia