Notícies i recursos

Nova Edició del Curs d'Especialització en Polítiques Locals de Joventut AcPpJ

A partir del dia 10 d’octubre, i fins el 21 de novembre, podeu formalitzar la vostra preinscripció a la 3ª edició del Curs d’Especialització en Polítiques Locals de Joventut , organitzat per l’AcPpJ. Només cal que ompliu aquest formulari i fer-nos-el arribar per correu electrònic juntament amb el vostre CV. 

El Curs d’Especialització en Polítiques Locals de Joventut s’adreça a tots els professionals de les polítiques de joventut de les diferents administracions públiques de Catalunya, així com a membres o dirigents d’associacions juvenils, a entitats o empreses que presten serveis per als joves, i en general, a totes aquelles persones que vulguin especialitzar-se en l’aplicació de polítiques locals de joventut.

La missió d’aquest curs de formació bàsica especialitzada és capacitar als professionals per a l’aplicació de les polítiques de joventut al seu territori de referència, tant pel que fa a l’adquisició de coneixements teòrics com en relació a l’aprenentatge d’habilitats professionals i a la promoció d’una actitud crítica i creativa.

La durada del curs és de 150 hores, que es realitzaran amb classes presencials totes les tardes dels dimecres del 7 de gener al 17 de juny del 2009, juntament amb la realització d’un treball monogràfic. La metodologia del curs combina la perspectiva teòrica amb l’exemplificació pràctica i dinàmica de polítiques de joventut aplicades, i compta un seguiment continuat a través de tutories. Per a més informació, visiteu el següent enllaç