Notícies i recursos

Les polítiques de joventut també a Google +

Desprès de que Google Inc. va obrir el passat dimarts la seva xarxa de contactes socials Google Plus a tothom, a l’AcPpJ no vam perdre ni un minut i ja hem activat un compte propi.

Després de realitzar proves amb una audiència limitada durant dotze setmanes, Google ha decidit obrir a tothom el registre a la seva xarxa social Google Plus, que actualment ja compta amb 30 milions d’usuaris a tot el món.

 

Com sempre, a l’AcPpJ hem volgut avançar-nos i obrir un compte propi en aquesta xarxa social. La veu i les notícies sobre professionals i les polítiques de joventut entren a Google Plus i l’associació aposta per aquesta xarxa no només per obrir un nou espai 2.0 de difusió i interacció, sinó que a més, pretén aprofitar l’excel·lent funcionalitat de Google i les diverses aplicacions que es van perfeccionant a la seva xarxa social a cada dia que passa. Google Hangouts, n’és un exemple; permet als usuaris parlar a través del vídeo amb diverses persones alhora. Servei que s’utilitzarà a l’oficina de l’AcPpJ per contactar amb els seus socis, establir reunions on-line de la junta, treballar en xarxa entre els membres de les comissions AcPpJ…

 

Compte de l’AcPpJ a Google Plus

 

Si tens compte a Google + , suma l’AcPpJ i entra al cercle de les polítiques de joventut. L’hem activat!