Notícies i recursos

Les entitats juvenils de Barcelona marquen dues dates a la seva agenda

L’Espai Jove de Gràcia, que s’inaugura aquest cap de setmana, serà la seu de dues dates importants per a qualsevol entitat juvenil de Barcelona. El dilluns 23 i el pròxim dissabte 28 febrer s’hi organitzen diferents xerrades informatives.

 

El 23 de febrer a les 19h: Xerrada sobre subvencions per a Serveis a les Persones, en matèria de Joventut i d’Immigració -línia d’acollida i la nova línia d’interculturalitat.

Més informació a:

www.casalbcn.cat

 

El dissabte 28 de febrer de 11 a 14h s’hi celebrarà el Punt i Seguit: Les entitats juvenils i els diferents usos dels equipaments i/o espais. Avantatges i inconvenients amb què es troben les entitats juvenils a l’hora d’utilitzar els equipaments de la ciutat i consensuar propostes i demandes respecte aquests usos.

Més informació:

www.cjb.cat

 

El lloc d’aquestes dues cites serà l’Espai Jove de Gràcia. Gran de Gràcia 190-192.

 

El dissabte passat 13 de febrer es va realitzar  una jornada de portes obertes al nou Espai Jove de Gràcia i encara que les entitats juvenils de Gràcia van fer la seva pròpia festa d’inauguració, el cap de setmana vinent l’Ajuntament inaugurarà oficialment l’espai. Les desavinences entre el consistori i els actors de l’associacionisme juvenil gracienc han estat la causa de la doble inauguració. Si voleu tenir més informació d’aquesta notícia cliqueu cap a l’enllaç del portal de la malla jove:

www.lamalla.cat