Notícies i recursos

L’AcPpJ s’adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

dretadecidir.cat
Després de realitzar una enquesta a les sòcies i socis de l’entitat, es decideix per majoria, que l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut s’adhereixi al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.
Tenint en compte que aquesta decisió no es vinculava directament amb els objectius i la raó de ser de l’associació, la junta directiva va considerar convenient consultar a la resta de sòcies i socis de si l’AcPpJ s’havia d’adherir al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, a través d’una enquesta interna formulada el passat dimarts 2 de juliol i donant un marge de temps fins el dimecres 10 per a que les i els professionals associats contestessin a la pregunta: L’AcPpJ s’ha d’adherir al Pacte Nacional pel dret a decidir?
Després d’una setmana, el 40% dels associats han contestat. Un 80% ha respòs que si, i l’altre 20%, no. Per majoria, s’aprova l’adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir.
Recordem que el govern de la Generalitat de Catalunya va activar el dimecres 26 de juny la webwww.dretadecidir.cat perquè les entitats es puguin adherir al Pacte Nacional pel Dret de Decidir, constituït aquell mateix dia al parlament. L’objectiu és fer partícips del procés de l’exercici del dret a decidir i de la celebració d’una consulta sobre el futur polític de Catalunya la societat civil, les institucions més representatives del país, el món local i les forces polítiques que hi siguin favorables, més enllà de la seva posició final.