Notícies i recursos

L’AcPpJ ha estat convidada a participar en l’elaboració del nou Pla Nacional de Joventut

La entitat compta amb professionals experts que podrien aportar un coneixement específic dins els dels àmbits que es proposen: salut, educació, ocupació, habitatge, cultura, participació i inclusió

Des de la Secretaria de Joventut, juntament amb la resta de membres del Consell Rector del Pla Nacional de Joventut de Catalunya es treballa en l’elaboració del nou PNJCat 2010-2020 i es té la intenció de comptar amb les aportacions de tots els agents implicats en el desenvolupament de les polítiques de joventut (polítics, tècnics, teixit associatiu i ciutadania).

Per aquest motiu,  s’ha endegat un procés de consulta que, entre d’altres accions, contempla la realització de 7 tallers de treball temàtics per debatre entorn als principals àmbits a partir dels quals s’articulen les polítiques de joventut que composaran el PNJCat 2010-2020: salut, educació, ocupació, habitatge, cultura, participació i inclusió.

Es obert a totes les sòcies i socis que hi vulguin participar i des de l’associació us demanem la vostra implicació en el procés. En aquests tallers es treballarà entorn a l’elaboració dels objectius estratègics i operatius per cadascun dels àmbits que haurà de contenir el nou del PNJcat 2010-2020.

Els següents enllaços hi trobareu el calendari de les diferents sessions de treball que hi ha planificades i la invitació del Secretari de Joventut.

Calendari de sessions

Invitació del Secretari de Joventut

Per inscriure-us-hi feu clic aquí  i ompliu la butlleta d’inscripció tot indicant el taller on voleu participar, amb un mínim de dos dies d’antelació abans de la realització del taller o bé truqueu al 932680477 per rebre més informació.

+ informació: