Notícies i recursos

L’AcPpJ exposa al Parlament la situació actual dels professionals de joventut

Mario Granados, Tresorer i representant de l’AcPpJ a la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament de Catalunya va comparèixer el passat 9 de desembre per explicar l’actual situació dels professionals de l’àmbit de les polítiques de joventut.

 

La compareixença de l’AcPpJ a la Comissió de Polítiques de Joventut (CPJ) del Parlament de Catalunya, per part de Mario Granados, va servir per exposar davant de tots els grups parlamentaris i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (única entitat membre de la Comissió que hi era present), un retrat dels i les professionals en l’àmbit de la joventut, el seu entorn laboral i professional, fer un repàs a la normativa vigent i enumerar un seguit de reptes i perills que afecten al col·lectiu professional.

 

Aquí teniu el text base del discurs de Mario Granados a la compareixença de l’AcPpJ a la CPJ

Cliqueu la imatge i veieu el vídeo de la compareixença:

 

 

 

 

 

Després de la compareixença hi va haver un torn d’intervencions i preguntes per part de tots els grups parlamentaris i també del CNJC que no va donar el temps suficient a Mario Granados per a respondre a tothom. De totes maneres l’AcPpJ s’ha compromès donar una resposta amplia i per escrit a totes i tots els membres de la CPJ del Parlament de Catalunya. Abans de festes, també la farem pública.

 

 

 

 

 

Cita a l’AcPpJ a comparèixer a la CPJ el dimarts 9 de desembre a les 16:00h.