Notícies i recursos

L’AcPpJ compareixerà al Parlament el proper dimecres 14 de setembre

L’associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut estarà present en el procés legislatiu del Projecte de Llei de promoció econòmica, un dels tres que es deriven de l’anterior avantprojecte de Llei Òmnibus.

 

 

La persistència en la defensa davant de diversos grups parlamentaris de les al·legacions a la Llei de Polítiques de Joventut que l’AcPpJ va presentar el juny desprès de que el text de la mateixa fos retocat en el redactat de l’avantprojecte de Llei Òmnibus, a més a més de la trajectòria, experiència i rellevància de l’entitat dins de les polítiques de joventut, han fet possible que l’AcPpJ, un cop més, estigui dins un procés legislatiu. Que la seva veu, opinió i propostes, es tinguin en compte i que els grups parlamentaris puguin recollir i incorporar en el text final de la Llei de promoció econòmica.

Juntament amb altres organitzacions i entitats, la sessió de compareixences es celebrarà davant la Comissió d’Empresa i Ocupació a partir de les 10 del matí i fins a les 4 de la tarda. La podreu seguir en directe i on-line pel Canal Parlament. El Vicepresident Carles Viñas serà qui representarà l’AcPpJ i l’hora prevista per la compareixença serà les 12.45h.

 

Canal Parlament

Al·legacions de l’AcPpJ respecte als canvis a la Llei de Polítiques de Joventut

 

Notícies relacionades:

La Llei de Polítiques de Joventut en el Projecte de llei de simplificació i millora de la regulació

Últimes reunions de l’AcPpJ amb el Govern