Notícies i recursos

PLANETA ESO es prorroga fins el 6 de novembre

Versus Teatre ha decidit prorrogar l’obra PLANETA ESO, una comèdia sobre el món dels adolescents i el professorat que des de l’AcPpJ recomanem a tots els professionals de les polítiques de joventut. A més, també és prorroga el descompte de més del 35% al preu de l’entrada per a les sòcies i socis de l’entitat.

 

 

 

PLANETA ESO és una adaptació teatral de l’assaig homònim que van escriure Empar Fernández i Judit Pujadó i que va guanyar el Premi Pere Quart d’humor i sàtira 2002. L’obra, amb dramatúrgia i direcció de Joan Gallart, és interpretada per Meritxell Ané i Assumpció Ortet.

L’obra parla d’un món habitat per adolescents, mestres i pares que s’explora amb els ulls ben oberts i amb tot el bon humor possible. Tot i que el títol pugui induir a engany o estimular falses expectatives, cal dir que no és cap tractat pedagògic ni cap queixa amarga sobre la situació de l’ensenyament. Tot el contrari, PLANETA ESO és una paròdia. Tot el que hi trobareu, però, és ben cert: professors engrescats a recordar i a compartir un somriure, alumnes que protagonitzen anècdotes hilarants, pares desconcertats…

 

Les funcions es realitzen cada dijous i dissabte (a partir de les 19h) i els diumenges (a partir de les 18h) fins el 6 de novembre al Versus Teatre de Barcelona.

Preu: 16€ / Preu per socis de l’AcPpJ: 10€ (consulta a Avantatges com aconseguir el teu descompte) 

 

 

 

 

                                                                         

Assumpció Ortet i Meritxell Ané, les dues actrius de PLANETA ESO

 

Versus Teatre: Carrer Castillejos 179 (Barcelona) Web

Vídeo promocional de l’espectacle