Notícies i recursos

La Secretaria de Joventut ofereix als centres de secundària el Pack Aula Jove 2009-2010

A partir del proper dilluns 7 de setembre de 2009, la Secretaria de Joventut posarà a disposició aquest recurs, que substitueix l’antic Pack Escoles, a tots els centres de secundària públics i concertats de Catalunya

El Pack Aula Jove 2009-2010 és un programa formatiu impulsat per la Secretaria de Joventut i que compta amb la col•laboració de diverses entitats i associacions juvenils. Un recull d’activitats educatives adreçades a l’alumnat de secundària obligatòria, batxillerats, cicles formatius i programes de qualificació professional inicial amb l’objectiu d’aportar eines de reflexió i anàlisi sobre diferents qüestions relacionades amb el seu creixement personal.

Amb el Pack es treballen aspectes com la salut i les conductes de risc, els hàbits alimentaris, l’autoestima i la imatge corporal, la sexualitat i l’afectivitat,  l’ús i abús de les noves tecnologies, la convivència amb la diversitat i l’assetjament escolar, l’ús social del català, la memòria històrica, l’accés al treball i les habilitats emprenedores. La dinamització de les sessions la duen a terme diferents entitats especialitzades.

Per a més informació i inscripcions