Notícies i recursos

Estudis sobre Polítiques de Joventut als països socis mediterranis

La Comissió Europea juntament amb la xarxa Salto-Youth.net han presentat uns estudis sobre les Polítiques de Joventut que es realitzen a Argelia, Egipte, Israel, Jordània, Líban, Marroc, Palestina, Síria, Tunísia i Turquia

Al febrer d’aquest any la Comissió Europea va designar a set experts per a emprendre una investigació sobre el desenvolupament de les Polítiques de Joventut als països veïns i socis del Mediterrani. Aquesta va ser una recomanació de Euro-Med Juvenil, un programa regional instal·lat en el marc del tercer capítol del Procés de Barcelona.

Aquests estudis volen ajudar a analitzar les necessitats del treball amb joves a països veïns i reforçar les societats d’acord a les necessitats locals. L’objectiu es identificar les Polítiques de Joventut existents en aquests països, les regulacions legals, com s’estructuren o organitzen els joves i en quina mesura les estratègies nacionals afecten i ajuden a les necessitats d’aquests joves.

Per a més informació (en anglès)

SALTO-YOUTH.net es una xarxa de 8 centres de recursos que treballen sobre àrees europees prioritàries dins del camp dels joves.

Per a més informació sobre SALTO-YOUTH i per a descarregar-te els estudis

Més sobre Euro-Med Youth Programme