Notícies i recursos

La presentació del primer Glossari en Polítiques de Joventut conclou amb un èxit notable

Dijous passat 3 de desembre va ser, sens dubte, un dia històric per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ). Així ho confirmaren la cinquantena de persones que varen assistir a la presentació del primer llibre de l’associació.

L’Espai Jove la Fontana de Barcelona fou l’escenari del primer gran acte en referència exclusiva a un projecte engegat per la mateixa associació.

 

“Política de Joventut. Glossari de Termes” obra del tècnic de joventut i soci de l’entitat Jordi Casanovas i Berdaguer es converteix, des de dijous 3 de desembre de 2009, en un manual imprescindible per a totes i tots els Professionals de Joventut del país. 

L’autor va estar acompanyat per la presidenta de l’AcPpJ, Marta Bravo, Pep Montes, expresident i autor del pròleg del llibre i el Secretari de Joventut, Eugeni Villalbí. En les seves intervencions es va destacar la importància d’aquest Glossari, el primer treball en la línia de publicacions de l’AcPpJ iniciada per l’anterior junta i amb un futur, prometedor de nous reculls i documents vitals per les i els professionals.

D’acord amb les intencions de l’autor, el Glossari serà actualitzable i es podrà modificar i afegir termes quan ho requereixi l’actualitat de les polítiques de joventut.

L’AcPpJ està estudiant ara la manera de com portar-ho a terme i fer possible una participació oberta a totes i tots els professionals que treballen amb joves. Pròximament ho farem públic igual que també, com aconseguir el Glossari.

El llibre es gratuït per les sòcies i socis AcPpJ

 

Eugeni Villalbí, Marta Bravo, Jordi Casanovas i Pep Montes

 

 

 

 

 

 

 

Per acabar, us recomanem l’entrevista a Jordi Casanovas pel canal jove de la Malla i l’article de Pep Montes al seu blog personal Variacions, un llibre útil .

 

Més informació del Glossari

Notícia AcPpJ de la presentació del Glossari