Notícies i recursos

La Generació Einstein: més llestos, més ràpids i més sociables

Arrel de l’obertura d’una sucursal de l’empresa de comunicació propietat dels autors del llibre "La Generació Einstein" (Jeroen Boschma i Inez Groen), diversos mitjans de comunicació s’han fet ressó d’aquesta recerca publciada al 2006. El autors descriuen als joves nascuts a partir del 1988 com la generació digital per excel·lència. Han nascut i crescut en la societat de la informació i per tant estan avesats a consumir informació anywhere, anytime, anyplace. A més, aquest joves no són només consumidors, sinó que són activistes d’allò que consumeixen, sentint-se així partícips. 

Després de 10 anys de recerca, els autors apunten que el moment històric de bonança econòmica en el que han crescut (en contrast a la Generació X) ha fet que aquests joves siguin més optimistes respecte el futur i en les seves possibilitats personals. 


El llibre descriu també alguns valors i actituds d’aquests joves en l’àmbit personal (autenticitat, respecte i desenvolupament personal), en l’àmbit relacional (qüestionament de l’autoritat, practicitat i esperit crític…), en l’àmbit laboral (independents, informats i preparats, amb capacitat de negociació, voluntat d’influir en l’entorn i amb reivindicació de la felicitat)   

Aquesta generació ha estat també descrita amb altres noms per diversos autors: Generació Y  i Generació @

Enllaços relacionats:

La notícia en altres mitjans:  Notícies.catNoticiasdot.com

Entrevista a l’Autor: Infonomia.com