Notícies i recursos

Joves, crisi i possibles estratègies de suport des de les polítiques de joventut: Segona trobada

Ho tractarem el proper 21 de març a partir de les 20h a l’Espai Jove Garcilaso de la ciutat de Barcelona.

                                                                                                                                 #joventutpro

La vulnerabilitat dels joves amb la crisi, la cultura de l’esforç, l’emprenedoria, l’ocupabilitat… realitats, necessitats i conceptes més vius que mai entorn els joves i l’actual situació econòmica i social. Però, que fem o podem fer nosaltres i els nostres respectius serveis, equipaments i projectes per redreçar o millorar aquesta situació? Que poden fer les polítiques de joventut? Com ho podem fer amb els recursos existents? Que hi pot fer l’AcPpJ?

 

En la segona trobada de professionals de les polítiques de joventut, aquestes i segurament moltes altres qüestions seran les que plantejarem, discutirem i que seguidament, intentarem cercar solucions o alternatives.

 

Espai Jove Garcilaso: C/ Garcilaso 103 (Barcelona) clica l’enllaç per saber l’ubicació.

 

 

En un ambient distès, de caràcter informal i obertes a totes i tots els professionals que treballen amb i per als joves, aquestes trobades pretenen aportar discurs, reflexions i millores, alhora que detectar necessitats de la professió, en un col·lectiu on la crisi també li passa factura. La finalitat de les trobades és la de reunir-se un cop al mes davant d’un tema o diversos que es plantegen sobre el present i/o futur de les polítiques de joventut i de les/els seus professionals, posteriorment resumir tot el recull d’aportacions fetes i transmetre-ho a les administracions del país que treballen en politiques de joventut, des de la Direcció General de Joventut fins a l’ajuntament del municipi/ciutat en qüestió on s’hagi fet la trobada. Sense renunciar a la denúncia, l’objectiu és aportar millores des de la visió professional, de la base, a l’estat actual de les polítiques de joventut i promoure mesures i alternatives de qualitat.

 

Per plantejar les trobades al municipi o ciutat en qüestió, no cal que les/els professionals siguin socis/es, només cal que us posen en contacte amb l’AcPpJ a través d’un correu electrònic o una trucada.

Atenció: la tercera trobada es celebrarà el dijous 25 d’abril i no hi ha un tema definit. S’escolten propostes i espais! 

 

Contacte AcPpJ: / 934 240 881 (consulteu els horaris).

 

Resum dels continguts de la primera trobada de les i els professionals de les polítiques de joventut