Notícies i recursos

Joventut, participació i política

En el marc de la Jornada “De la investigació a l’acció participativa”, el proper 3 de juliol es presenten els resultats de l’anàlisi de l’Enquesta de participació i política (EPP) 2011 i altres recerques sobre joves i participació, que prestaran al debat, sempre polèmic, sobre la participació juvenil.

 

 

 

La Jornada tindrà dues parts, l’una, de presentació dels resultats de l’EPP11, recollits en la publicació Democràcia, participació i joventut, i de fins a tres recerques més en relació a la participació i els/les joves, que permeten comparar els hàbits de participació de les persones joves amb els de les persones adultes i rebatre alguns dels prejudicis sobre la participació juvenil. I la segona, que a través de casos pràctics i tallers, posarà de manifest la idea de que la participació és un repte complex que requereix l’actuació des de diferents àmbits: la representació política, el món educatiu i el social.

 

La Direcció General de Joventut i el Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica coorganitzen aquesta jornada sobre joventut, participació i política, adreçada a càrrecs electes locals i personal de les administracions públiques catalanes, especialment de l’àmbit de joventut, participació i educació; i als representants de les federacions i les associacions municipalistes, com també, a personal investigador i membres d’organitzacions i col·lectius socials.

 

Recordatori: 3 de juliol de 2012 de 8.30h a 14.30h a la Sala d’Actes de l’Escola de l’Administració Pública (C/Girona, 20, Barcelona)

 

Més informació

Programa de la Jornada

Inscripcions gratuïtes