Notícies i recursos

Joventut i risc al I Congrés Internacional que es celebrarà a Girona el 18,19 i 20 de Juny del 2009

El I Congrés Internacional Joventut i Societat, que es celebrarà el 18,19 i 20 de Juny a l’Auditori del Palau de Congressos de Girona es organitzat a través del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat de la Universitat de Girona, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Lleida, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Rovira i Virgili.

 

Aquest I Congrés Internacional tractarà la relació de joventut i risc en diferents àmbits. Diferents posicions dins dels debats programats: el risc com a element intrínsec constitutiu de la joventut o element que s’ha d’evitar, sigui com sigui, del contacte amb el col·lectiu. Què és el risc, quin és el rol i quins valors hi atribuïm?. En definitiva, qüestionar i problematitzar les relacions que es solen establir entre joventut i risc per anar més enllà dels tòpics i intentar entendre, en tot cas, el significat d’aquesta associació que tant es proclama.

Aquestes qüestions i altres associades son les que es vol tractar en aquest Congrés. Per això es comptarà amb la participació de destacats experts internacionals i nacionals, juntament amb la dels estudiants i professors del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, i totes aquelles persones interessades en participar-hi. Seguiu l’enllaç directe per a més informació.