Notícies i recursos

Jornada sobre La mediació comunitària, per a la transformació social

En un context social divers, canviant, complex i multicultural, la Mediació comunitària és una nova forma d’intervenció social davant la que cap administració, local o no, i organització social pot tancar els ulls. La realitat d’una nova professió emergent i la tossuderia d’uns quants polítics, tècnics municipals, entitats, investigadors i mediadors, han fet que la mediació comunitària acabi tenint l’oportunitat de desplegar gran part del seu potencial transformador i mostrar la seva efectivitat.

La jornada vol presentar el resultat de tres anys de recerca, intercanvi i reflexió a nivell europeu, tasques en les que la regidoria de participació de l’Ajuntament de Barcelona ha estat implicada. Els aprenentatges adquirits i les experiències de molts Ajuntaments i entitats poden contribuir a l’impuls de serveis i actuacions de mediació comunitària, tot intercanviant reflexions, propostes i il·lusions.

A més, la jornada vol ser un espai en el que professionals de la mediació, polítics, tècnics municipals i professionals en general tinguin l’oportunitat de compartir entre ells i també amb representants de l’àmbit acadèmic, pràctic i polític reflexions i inquietuds sobre el futur de la mediació a casa nostra.

Es tracta d’una Jornada Gratuïta.

Inscripció i programa a: www.peretarres.org/projectessocials/mails/mediacio/index.html