Notícies i recursos

El Projecte 10, en marxa

Dissabte passat, 3 de març, va tenir lloc la tercera assemblea general de l’entitat, amb una notable participació de socis i amb intervencions interessants de bona part dels assistents. Es va aprovar l’informe de gestió i la liquidació econòmica de 2006, amb un superàvit de 19.000 euros i es va donar llum verda a un pressupost de 51.700 euros, per finançar el Projecte 10, el pla d’actuació de l’entitat per a 2007. També es va acordar un augment de la quota anual, que ha passat de 30 a 35 euros.

Durant els propers dies penjarem al web l’informe de gestió 2006, el Projecte 10, per a 2007, i l’acta de l’assemblea. Mentre, però, ja us podem avançar que durant l’assemblea es va anunciar l’entrada en servei imminent de la zona del web exclusiva per a socis, amb el primer servei online de l’entitat: la borsa de treball. Està també al caure el servei d’assessorament laboral i l’inici dels projectes de creació del cens de professionals i el catàleg de recursos professionals.

A l’assemblea es va acordar, d’altra banda, demanar la compareixença de l’entitat a la Comissió Parlamentària de Joventut, per poder presentar la situació dels professionals del nostre sector i fer valer les nostres propostes. També es va anunciar ja la celebració d’una primera jornada de debat professional, que tindrà lloc el proper 5 de maig.

2007 es presenta mogut.