Notícies i recursos

Intervenció en l'espai públic de la regidoria de joventut de l'Ajuntament de Lleida

Des de l’AcPpJ us recomanem la primera càpsula d’Educació Social de l’any del proper dijous 24 de gener, a partir de les 19h a la delegació a Lleida del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

 

 

Arrel del conveni de col·laboració amb el CEESC, l’AcPpJ dóna suport a la primera Càpsula d’Educació Social del 2013, dedicada a un dels projectes amb més projecció i reconeixement en polítiques de joventut del nostre país, la intervenció en espais públics que practica la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Lleida.

 

La intervenció consisteix en, primer, programar diferents activitats de lleure obertes a tota la població juvenil de la ciutat. Segon, cercar intencionadament la participació de joves immigrants mitjançant la intervenció i mediació de professionals (educadors socials) que fan els contactes als seus punts de trobada al carrer i centres educatius. I tercer, l’equip treballa en paral·lel, a través d’un seguiment personalitzat, temes educatius, de salut, laborals, educació cívica, la detecció de necessitats socials a nivell individual, i la derivació als serveis de benestar social si dóna el cas.

 

L’equip professional de la regidoria que presentarà el projecte, també aprofitarà per fer un resum de les principals línies del Pla local de Joventut 2012-2015 de l’Ajuntament de Lleida.

 

 

 

Les Càpsules d’Educació Social és una proposta del CEESC que pretén afavorir espais d’interrelació entre professionals a través de presentacions de projectes, debats d’actualitat dins l’àmbit social o altres formats que ocupin un temps reduït. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom a través d’una inscripció prèvia.

 

Més informació i inscripcions a la Càpsula

L’Emilia Corona, Cap de Secció de Joventut de l’Ajuntament de Lleida, nova professional del mes.

Conveni de col·laboració entre el CEESC i l’AcPpJ