Notícies i recursos

INNOVA'T. Trobada d'Informació i Orientació Juvenil 2014 a Vic

El proper 15 d’octubre tindrà lloc a la Universitat de Vic, la Trobada d’Informació i Orientació Juvenil 2014.

 
 
La Xarxa Catalana de Serveis d’Informació Juvenil convoca a les Oficines Joves i Punts d’Informació Juvenil a aquesta jornada de formació, reflexió i intercanvi d’experiències des d’un vessant pràctic i de treball conjunt dels i les professionals de joventut. Enguany, amb el lema INNOVA’T,  es vol potenciar el coneixement d’experiències internacionals i d’àmbit nacional per tal de plantejar la millora i innovació dels serveis que s’ofereixen. En aquesta línea s’explicaran també els programes i projectes coordinats des de la Xarxa per a garantir i fomentar la qualitat dels serveis d’informació i orientació juvenil que en formen part.

 

Al matí, Imre Simon, coordinador dels serveis membres d’ERYCA , aportarà una visió general de la informació i orientació juvenil a Europa. I Pau Serracant, de l’Observatori Català de la Joventut, presentarà un anàlisi de l’ús dels Punts d’Informació Juvenil i perfil de joves a raó de l’Enquesta a la Joventut de Catalunya.

 

Per la tarda es proposen fins a 9 grups de treball entorn els serveis i accions d’informació juvenil, a on els professionals de joventut que s’apuntin a la Trobada podran participar a dos dels grups que seleccionin.

 

Es podrà seguir la jornada on-line, a través de l’etiqueta: #innovat2014.

 

Més informació, els grups de treball i inscripcions