Notícies i recursos

I Seminari Joventut i Societat: Joves i espai públic

El 9 i el 10 de juny, a la Sala Catalunya de l’Hotel Carlemany de Girona, tindrà lloc aquest primer seminari organitzat pel Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS)

 

 

Desprès de la presentació del proper Màster Interuniversitari en Joventut 2010-2011, s’organitza, com cada any, una activitat acadèmica oberta a tothom que hi estigui interessat. Si l’any passat fou el Primer Congrés Internacional "Joventut i risc. Unes relacions ineludibles?", enguany s’ha escollit el format de seminari i el tema serà "Joves i espai públic".

 

Els espais públics són llocs de trobada i de relació, d’oci i de negoci, de cultura, d’expressió i també de conflicte. La seva configuració i ús són qüestions que resulten importants per a tots els col•lectius socials, però també és evident que en el cas dels joves, per diversos factors, prenen una rellevància i unes característiques prou particulars.

 

Aquesta especificitat és el que pretén estudiar, amb el màxim de rigor possible, el seminari que el MIJS ens proposa. Els comportaments i pràctiques juvenils en l’espai públic, els equipaments i els recursos urbans per als joves, les formes d’expressió juvenil en l’espai públic o la relació intergeneracional i intercultural a la ciutat són alguns dels temes que s’aprofundiran en el seminari.

 

Per a tenir més informació

Inscripcions


Màster Interuniversitari Joventut i Societat 2010 / 2011