Notícies i recursos

Formació bàsica en polítiques de joventut 2010/2011

La Secretaria de Joventut, l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut i l’Escola de l’Administració Pública de Catalunya van obrir el passat dimarts les preinscripcions per a la nova oferta de formació bàsica 2010/2011

Un dels objectius principals de l’AcPpJ ha estat el de vetllar per què els Professionals de les Polítiques de Joventut tinguin accés a una formació digna i eficaç. Per tal d’assolir-lo, l’AcPpJ ha treballat dur sobre el tema des de la seva fundació. Desprès de suspendre l’edició d’enguany del Curs d ’Especialització en Polítiques Locals de Joventut amb més de tres anys d’experiències a les esquenes, es va redifinir l’estratègia formativa conjuntament amb la Secretaria de Joventut per tal d’elaborar un Curs de Formació Bàsica adient i de qualitat.  

L’AcPpJ sempre ha considerat que són les institucions competents en Polítiques de Joventut les que tenen la responsabilitat de donar resposta a aquesta necessitat formativa existent al nostre país. Així doncs, s’ha complert l’objectiu, i a partir del proper octubre començarà el primer mòdul troncal d’aquest curs.

El curs va adreçat a professionals de les polítiques de joventut, especialment a aquells i aquelles que s’hi han incorporat recentment però també a totes aquelles persones que es vulguin especialitzar en l’àmbit de la joventut.

L’AcPpJ continuarà treballant amb la Secretaria de Joventut  per a que el curs compleixi les seves expectatives i  sigui la base per una digna formació de les i els nostres professionals.

Més informació sobre el Curs i preinscripcions fins al 7 de setembre