Notícies i recursos

FESTCAT ens convida un any més a aprendre de la festa!

L’edició d’enguany de les escoles d’estiu de cultura popular (FESTCAT) organitzades pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) ens recorden que als Pirineus tenim les escoles de cultura popular més antigues del conjunt de l’Estat.

 

Per tercer any consecutiu l’AcPpJ dona suport a FESTCAT i com a contrapartida, les nostres sòcies i socis podran gaudir d’un descompte a tots els cursos i tallers que es proposen a les diverses escoles: Festa, Dansa i Música.

 

FESTCAT és una proposta d’activitats formatives centrades en el món de la festa tradicional en tota la seva diversitat, on es combinen i es comparteixen l’aprenentatge i la festa, en un marc de participació, d’intercanvi d’experiències i de convivència.

 

Les escoles són molt properes, tant per als usuaris dels continguts pedagògics com als dels espectacles que s’hi programen. La FESCAT 2011 dibuixa un festival transpirinenc que, reforçant la idea del territori i del retorn social de la cultura, viatja des de les Valls d’Àneu fins a la Cerdanya.

 

Els cursos estan oberts a qualsevol persona major d’edat i el període d’inscripcions acaba el 30 de juny. Un any més, si ets sòcia o soci de l’AcPpJ, tens l’avantatge de matricular-se amb un preu reduït abans del 31 de juny a qualsevol dels cursos per 110 €.

 

Informa’t dels Cursos, Tallers i més a Escoles Festcat 2011