Notícies i recursos

Estem aprovats

Ahir dimecres 22 de setembre del 2010 el Ple del Parlament va aprovar, per fi, la Llei de Polítiques de Joventut. Les i els Professionals de Joventut estem aprovats per unanimitat.

 

 

 

 

 

 

Encara que l’aprovació de la Llei no hagi tingut molt ressò mediàtic, aquesta genera unes expectatives inèdites per al futur de les Polítiques de Joventut a Catalunya. D’aquesta manera, es comença a posicionar-se en algun lloc de major visibilitat i importància.

Ahir al Parlament tots els partits polítics sense excepció van reconèixer la tasca de les i els professionals de joventut i van aprovar per unanimitat l’article que els reconeix i posa recursos al seu abast per tal que puguin dur a terme la seva feina. A la vegada, la llei impulsarà la creació d’un Registre d’Equipaments i Serveis Juvenils per conèixer els recursos públics de què disposa el país i decidir quins seran necessaris per donar uns serveis adequats a la ciutadania jove.

La Llei preveu crear la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, que el Govern desplegarà fins al 2015. Comptarà amb 64 Oficines Joves que agrupen, en una finestra única, tots els serveis per a l’emancipació juvenil que presten les diferents administracions.

 

Més informació sobre l’aprovació de la Llei

Llei de Polítiques de Joventut

 

Notícies que han aparegut als mitjans digitals:

Avui+El Punt:Una nova llei vol fomentar l’emancipació dels joves

Diari de Girona:La nova llei de polítiques de joventut imposa la creació de 64 Oficines Joves

Telegirona:S’aprova la Llei de Polítiques de Joventut de Catalunya, que fixa l’emancipació juvenil com a prioritat

Directe.cat:El Parlament aprova la Llei de polítiques de joventut amb el vot en contra del PP i el Grup Mixt i l’abstenció de CiU 

Acn – VilaWeb:El Parlament aprova la Llei de polítiques de joventut amb el vot en contra del PP i el Grup Mixt i l’abstenció de CiU