Notícies i recursos

Entre l’experiència i la innovació en polítiques de joventut

El seminari sobre l’evolució i reptes de futur de les Polítiques de Joventut (1975-2010), Premi Culturama a la Innovació en matèria de Joventut i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat. Propostes en cartell entre l’experiència i la innovació.

 

Per segon any consecutiu, l’empresa Culturama en col·laboració dels nostres socis valencians, l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, convoca la segona edició del premi Culturama a la Innovació en matèria de Joventut. La proposta té com a objectiu premiar projectes innovadors, desenvolupats per joves o per a joves, amb una repercussió clara i positiva al seu entorn social i posant èmfasi en aquells amb capacitat de generar una sortida professional als seus promotors i promotores o als i les joves objecte del projecte. Un premi que es queda a València però que recolzem des de l’AcPpJ.

 

Més informació

 

Us recordem també que el proper 29 de juny es tanquen les preinscripcions per a l’edició 2012-2013 del Màster Interuniversitari Joventut i Societat. Un projecte formatiu que creix des la primera edició (2008-2009), on ha ampliat el nombre d’universitats implicades i que persegueix l’objectiu de consolidar una oferta formativa permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. Amb vocació interuniversitària i interdisciplinària, aspira aplegar les i els professionals, els investigadors i investigadores, i el personal docent que treballen o aspiren a treballar en aquest sector.

 

Més informació