Notícies i recursos

El I Congrés Català de l’Educació Social

Dijous 26 i divendres 27 de novembre es va celebrar el primer Congrés Català de l’Educació Social a Vic on l’AcPpJ hi va tenir una participació activa com a entitat col•laboradora.

Com ja us hem anat informant i actualitzant en darreres notícies la nostra col•laboració en aquest primer Congrés fou activa des dels inicis, durant la seva organització i quan el Congrés es celebrava.

Divendres 27 l’AcPpJ hi va ser present en dues intervencions. La primera a les 9.30h sota el títol "Debat professional. Una visió plural del futur de l’Educació Social".Una taula-tertùlia a on s’analitzava l’actual abast de la disciplina. L’encarregada de representar l’AcPpJ fou la sòcia i membre de la junta Beatriz García, que va presentar l’entitat i les relacions Educació Social i Joventut.

Dues hores més tard, Manuel Cortés, el Tresorer de l’entitat, va ser el responsable de comunicar dins l’Espai de Participació del Congrés, sobre la Formació dels Professionals de Joventut actual i el treball i impuls que l’AcPpJ ha realitzat durant tots aquests anys en aquest camp com l’organització del Curs d’Especialització en Polítiques Locals de Joventut com a clar exemple.

La seu d’aquest I Congrés Català de l’Educació Social es va ubicar al Recinte Firal El Sucre de Vic (c/ de la Llotja, s/n) encara que també es van fer servir altres espais de la ciutat de Vic per a dur a terme alguns dels actes del programa.

www.congrescatalaesocial.cat