Notícies i recursos

El Centre de Recursos per a Joves Can Jalpí de Pineda de Mar acull una nova edició de la Jornada de Bones Pràctiques en l’àmbit de joventut.

El dia 19 de desembre el Centre de Recursos per a Joves Can Jalpí de Pineda de Mar va acollir una nova edició de la Jornada de Bones Pràctiques en l’àmbit de joventut.

La jornada, inaugurada pel Sr. Javier Silva, Diputat delegat de Joventut, i per Alexis Sánchez, president de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut (ACPJ), va tenir com a principal objectiu la presentació dels dos nous projectes incorporats a la Plataforma de Bones Pràctiques en l’àmbit de Joventut.

La plataforma de Bones Pràctiques en l’àmbit de joventut és un projecte que vam posar en marxa des de l’ACPJ l’any 2013 amb l’objectiu de difondre i promoure el coneixement acumulat pels treballadors de joventut a través de la visibilització de projectes referents en aquest àmbit. Enguany els projectes que han rebut el reconeixement de Bona Pràctica són el projecte Girl Zone de l’Ajuntament de Pineda de Mar i el Programa Escolta Jove de la Diputació de Barcelona.

Aquests dos projectes estan estretament vinculats amb la promoció del benestar emocional de les persones joves, i és per això, que durant la jornada, els més de 40 assistents, van tenir l’oportunitat d’aprofundir en el tema de la mà de la psicòloga Katia Velar, que va dinamitzar un espai d’aprenentatge participatiu titulat: Educació emocional per promoure el benestar en l’adolescència i la joventut: de la consciència emocional a les competències de vida.

Ben aviat tindreu disponible a la nostra web tota la informació sobre aquests dos projectes juntament amb la dels altres 35 projectes que ja formen part de la plataforma.