Notícies i recursos

Dimarts 17 d’abril, Dia Europeu de la Informació Juvenil

Enguany, també el dia de les informadores i els informadors juvenils, coincidirà amb el tret de sortida de la campanya “Information right now!” implementada per ERYICA i en col·laboració amb el Consell d’Europa i totes les administracions estatals del continent que treballen per la Informació Juvenil.

 

El proper dimarts no només servirà per visibilitzar a tota Europa l’existència dels Serveis d’Informació Juvenil i que es reconegui la utilitat dels mateixos per a les persones joves, si no que a més, s’engega la campanya “Information right now!”, sobre el Dret a la Informació Juvenil.

 

"Information right now!” pretén que la gent jove conegui el seu dret a la informació i tingui accés als serveis i centres d’informació juvenil. El dret a demanar i rebre informació. A més, es vol sensibilitzar a la classe política sobre la importància que té la informació juvenil en els nostres dies.

 

Més informació sobre la campanya “Information right now!”

Consell d’Europa / ERYICA

 

Us recordem també que dimecres 9 de maig a Tarragona es celebrarà la trobada anual que convoca la Xarxa per a les informadores i informadors juvenils d’arreu de Catalunya.

Les inscripcions a la Trobada estan obertes fins el divendres 27 d’abril

 

Més informació

 

Felicitats a totes les informadores i informadors juvenils per la vostra feina!