Notícies i recursos

Des de l’AcPpJ, Ni un pas enrere!

Aquesta setmana l’AcPpJ s’ha afegit al manifest Ni un Pas Enrere! Invertim en futur.
El 12 d’abril, una quinzena d’organitzacions de la societat civil catalana en defensa dels serveis socials van presentar aquest manifest amb l’intenció de sensibilitzar contra el sentit d’algunes de les retallades que el govern va començar a aplicar. A dia d’avui, ja en són 26.

 

 

Durant aquests mesos, la plataforma ha dut a terme el compromís expressat en la seva declaració fundacional, fer seguiment dels Pressupostos 2011 del Departament de Benestar Social i Família per contribuir a garantir els drets de les persones i assegurar la sostenibilitat del sistema de serveis socials de responsabilitat pública a Catalunya.

 

Desprès de les al·legacions presentades des de l’AcPpJ a les modificacions a la Llei de Polítiques de Joventut que introdueix l’Avantprojecte de Llei Òmnibus, l’entitat també ha cregut convenient adherir-se al manifest Ni un pas enrere! Invertim en futur. L’AcPpJ comparteix el seu esperit i no renúncia als progressos socials assolits en les últimes dècades, que en l’àmbit de la Joventut al nostre país, l’octubre de l’any passat va arribar a una de les seves metes, gràcies a l’aprovació al Parlament i per unanimitat, de la primera Llei de Polítiques de Joventut.

 

Manifest i més informació sobre Ni un Pas Enrere! Invertim en futur.

Al·legacions de l’AcPpJ respecte als canvis a la Llei de Polítiques de Joventut que introdueix l’Avantprojecte de Llei Òmnibus.