Notícies i recursos

Debat electoral sobre joventut a l'Ateneu

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha organitzat un debat entre els candidats de les joventuts polítiques de Barcelona per a les properes eleccions municipals a l’Ateneu Barcelonès (Canuda, 6) , el proper dilluns, 21 de maig, a les 19 hores.

El debat el moderarà la presidenta del CJB, Núria Galan, i és una dada a tenir en compte que en acabar l’acte hi haurà un magnífic pica-pica. Participaran a l’ace Bárbara Baigol, candidata de la Joventut Socialista de Catalunya, Raimond Blasi, candidat de la Unió de Joves Demòcrata Cristians de Catalunya, José Antonio Coto, candidat de les Noves Generacions del Partit Popular de Catalunya, Xavier Florensa, candidat de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i actual regidor de Joventut a l’Ajuntament, i Ernest Urtasun, candidat de Joves d’Esquerra Verda – Joves amb Iniciativa per Catalunya.

Serà una nova ocasió per comprobar el nivell de coneixement de l’estat real de les polítiques de joventut per part dels nostres representants polítics.