Notícies i recursos

Curs especialització en polítiques locals de joventut 2008 – AcPpJ

Benvolguts i Benvolgudes,

Ens complau informar-vos que en aquesta plana web ja podeu trobar la informació pertinent sobre el Curs d’especialització en polítiques locals de joventut que organitza l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de  Joventut per l’any 2008.

El curs d’especialització en polítiques locals de joventut s’adreça a tots els professionals de les polítiques locals de joventut que vulguin o hagin d’assumir la responsabilitat de construir, executar, coordinar i avaluar la política de joventut completa en un territori determinat (municipi, barri, comarca, etc.), així com a membres o dirigents d’entitats juvenils o amb serveis per als joves. En general, a totes aquelles persones que es vulguin especialitzar en l’aplicació de polítiques locals de joventut.

La voluntat del curs és capacitar aquests professionals per a l’aplicació de les polítiques de joventut al seu territori de referència, tant pel que fa als coneixements teòrics i pràctics necessaris, com en relació a l’aprenentatge d’habilitats professionals i a la promoció d’una actitud crítica i creativa.

El període de Preinscripció és del 21 de novembre al 9 de desembre de 2007 i cal enviar el full de preinscripció a l’adreça . En el següent document  trobareu informació sobre les beques disponibles per a la realització del curs

La matriculació s’efectuarà entre el 13 al 19 de desembre de 2007 fent efectiu el pagament de l’import de la matrícula al número de compte corrent que s’indicarà junt amb la notificació d’admissió al curs, un cop finalitzat el període de preinscripció.

En el següent link us podeu descarregar el tríptic informatiu del curs.