Notícies i recursos

Conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Aquest dimarts passat 14 de febrer el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i l’AcPpJ vam firmar un acord de col·laboració històric.

 

 

 

Feia temps que el CEESC i l’AcPpJ compartien múltiples espais: debats, propostes, comunicats de denúncia, taules rodones i alguns projectes. Les dues Juntes directives van aprovar enfortir i millorar les col·laboracions establertes fins al present a través d’un conveni formal, per tal d’explorar noves oportunitats de relació.

 

 

Xavi Campos, Gerent del CEESC / Marta Bravo, Presidenta de l’AcPpJ

Pep Guasch, Tècnic de l’AcPpJ / Pepín de la Rosa, President del CEESC

 

Amb aquest objectiu el dimarts 14 de febrer a la seu central del CEESC Pepín de la Rosa Casado, President del Col•legi, i Marta Bravo Monreal, Presidenta de l’AcPpJ, van firmar el conveni de col·laboració que amb una durada indefinida també inclou la cessió de serveis i instal·lacions, avantatges i descomptes compartits entre col·legiades/col·legiats – sòcies/socis … entre altres. El contingut d’aquest conveni el podeu consultar a través d’aquest enllaç.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Us recordem que l’AcPpJ també manté un conveni amb el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) i és membre del Consell Nacional de la Joventut.