Notícies i recursos

Continuen les trobades de l'AcPpJ amb els diputats del Parlament

Seguint amb els contactes amb els Diputats del Parlament de Catalunya que formen part de la Comissió sobre les Polítiques de Joventut, en Pep Montes, President de l’AcPpJ, mantingué la setmana passada una reunió amb Anna Figueras i Albert Batalla, de CiU, i posteriorment amb Pere Aragonès d’ERC. 

Com en anteriors ocasions, els tres polítics es van mostrar a favor de la compareixença de l’AcPpJ en la citada comissió per a exposar el nostre parer sobre les polítiques de joventut i la situació dels professionals. Destacar que en aquesta ocasió va quedar palesa la necessitat d’esmentar en la Llei de Polítiques de Joventut els tres perfils professionals bàsics (tècnic, dinamitzador i informador) que hauran de tenir un desplegament de funcions i perfils en reglaments posteriors.

A la vegada, va quedar constància de la voluntat de l’AcPpJ i el interès dels representants polítics per tal que l’associació també comparegui en la comissió parlamentaria que tramiti la Llei de Polítiques de Joventut.

Esperem properament concretar les entrevistes amb els grups parlamentaris amb els que encara no ens hem pogut reunir, PSC i PP, per tal de donar per finalitzada aquesta ronda de trobades amb els diputats de la comissió sobre les polítiques de joventut.