Notícies i recursos

Constitució de l'Associació de Professionals de joventut d'Andalusia

El passat 3 d’abril es va constituir formalment l’Associació Regional de Professionals de Joventut d’Andalusia. Aquesta entitat neix de la unió de les dues entitats provincials que ja agrupaven els professionals (Sevilla i Jaén, signant la darrera de les entitats de la Declaració de Palma ) i de la incorporació de tècnics, informadors i dinamitzadors de les altres províncies.

Les seves finalitats constituents són les de debatre i reflexionar sobre les qüestiones que afecten al interès col·lectiu en el camp de les polítiques de joventut, reforçar i dignificar  la persona del professional de joventut, afavorir el intercanvi, d’informació d’experiències; així com promoure espais de formació en l’àmbit. L’entitat pretén ser un òrgan d’interlocució amb l’administració pública i entitats privades per a millorar la programació, el desenvolupament i l’avaluació de les polítiques de joventut.

Des de l’AcPpJ valorem molt positivament aquesta iniciativa que enforteix el teixit associatiu dels professionals en joventut arreu de l’Estat i la reconeixem com a entitat homòloga amb qui treballar conjuntament en un futur immediat.