Notícies i recursos

Concedida la subvenció i renovat el conveni de reconeixement a la tasca associativa de l’AcPpJ

La Direcció General de Joventut ha concedit la subvenció i ha renovat per dos anys el conveni de reconeixement a la tasca associativa de l’AcPpJ.

 

 

 

 

L’últim trimestre del 2012 veurà la llum un dels projectes més esperats per l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) i més necessaris per les i els professionals i les polítiques de joventut d’aquest país. Una proposta de bones pràctiques en polítiques de joventut que es desenvolupen a Catalunya a on els professionals són els autèntics impulsors i motors dels projectes. Una idea de l’AcPpJ que en col·laboració amb la Direcció General de Joventut (DGJ), es difondrà en format físic (tercera publicació de l’entitat) i s’actualitzarà any darrere any en format virtual (aplicatiu web). Ara més que mai, i davant els temps actuals tan fràgils per les polítiques de joventut, cal promoure la notorietat d’alguns dels seus projectes i la feina de les i els professionals del nostre àmbit.

 

El pressupost d’enguany per aquest projecte és de 4.000€ i la subvenció concedida per part de la DGJ finalment ha estat de 2.600€.

 

Resolució concessió subvencions 2012

 

Per un altre costat, i desprès de vuit anys de la seva constitució, l’AcPpJ torna ha ser reconeguda per la seva tasca associativa com una entitat rellevant en el teixit associatiu juvenil de Catalunya. La trajectòria, l’experiència i la hiperactivitat en defensa de les i els professionals i les polítiques de joventut l’avalen i la situen com a única d’aquestes característiques en el nostre país i pionera a la resta de l’Estat Espanyol. Durant aquest i el 2013 el repte de l’AcPpJ és el de la defensa i representació del sector, la cura per la seva formació i la consolidació del projecte de Bones Pràctiques en l’Àmbit de la Joventut.

 

El pressupost estimat de l’AcPpJ per aquests dos anys (2012-2013) és de 35.500€, i la subvenció en reconeixement de la tasca associativa concedida per la DGJ finalment ha estat de 24.700€.

 

Resolució, de 16 de juliol de 2012, del director general de Joventut, de concessió de subvencions per a convenis de reconeixement de la tasca associativa d’entitats especialment rellevants en el teixit associatiu juvenil (expedient número 0001 EJ/2012)