Notícies i recursos

Comunicat AcPpJ: La nova formació dels Professionals de les Politiques de Joventut

La junta directiva de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) està treballant en la proposta de redefinició del Curs d ’Especialització en Polítiques Locals de Joventut.

L’AcPpJ ha estat la organitzadora del “Curs d’ Especialització en Polítiques de Joventut” des de l’any  2007, sent hereu del postgrau de la Universitat de Barcelona “La intervenció en el mon dels joves. Polítiques de Joventut”  impartit des de l’any 2001.

Un dels objectius principals de l’AcPpJ és vetllar per què els professionals de les Polítiques de Joventut tinguin accés a una formació digna i eficaç. Per tal d’assolir aquest objectiu des de l’AcPpJ considerem que són les institucions competents en Polítiques de Joventut les que tenen la responsabilitat de donar resposta a aquesta necessitat formativa existent al nostre país. És per això, que, després de diverses reunions amb la Secretaria de Joventut, s’ha acordat treballar conjuntament per tal d’oferir un nou model formatiu, de qualitat i d’accés a tots els professionals de l’àmbit. Aquesta nova proposta de formació s’oferirà el proper curs, el setembre de 2010 i des de l’ AcPpJ estem treballant a partir de les valoracions dels alumnes realitzades i del model impartit al llarg de les tres edicions. Ambdós es consideren elements bàsics per la definició dels continguts d’aquest nou model formatiu.

No obstant, volem agrair a totes les sòcies i els socis així com als professionals que han fet possible aquest projecte, coordinant o impartit sessions, així com als alumnes que han participat del curs i què amb les seves aportacions han incrementat la qualitat i també a les Administracions que ens han donat suport i que han apostat des del primer moment en aquesta proposta.

Des de l’AcPpJ continuem treballant en la transmissió i generació de coneixement sobre les Polítiques de Joventut i d’altra banda, ara es el moment de treballar per construir junts la Formació en Polítiques de Joventut que a totes i tots els professionals es mereixen.

 

Atentament,

Marta Bravo Monreal

 

Presidenta de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut