Notícies i recursos

Comença el compte enrere per la Trobada del Pla Nacional de Joventut de Catalunya

El proper divendres 12 de febrer finalitza la inscripció a la Trobada que es farà el proper 27 de febrer al Teatre Kursaal de Manresa.

La Trobada posarà damunt la taula els resultats obtinguts de l’avaluació del Pla 2000-2010 i el procés de consulta a tots els agents implicats per al nou PNJCat que es durà a terme fins al 2020. El nou Pla ha d’afrontar el complexe repte, des d’ara i fins al 2020, d’assumir les grans línies d’actuació en matèria de joventut (l’educació, el treball i l’habitatge, la salut, la cultura, la participació, la mobilitat…).

La Trobada s’adreça a joves, membres d’entitats juvenils, tècnics i regidors de joventut de tot el territori. Es realitzaran tallers participatius sobre els eixos de treball del PNJCat, es convidaran a representants de països que participaran al Congrés Internacional de la Joventut que se celebrarà durant aquell cap de setmana al monestir de Sant Benet del Bages amb l’actuació de l’humorista Toni Albà i els concerts de cloenda de Els Amics de les Arts (+ Estúpida Erika, grup guanyador del sona9 del 2009). 

 

El Consell rector del PNJCat, responsable del Pla i de l’organització de la Trobada està compost per la Secretaria de Joventut, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

 

Díptic informatiu de la Trobada

Més Informació de la Trobada

Inscriu-te a la Trobada